Domů Prodané zboží prodejce Monika Horká sukně "GOTHIC BLACK" No.9 - na míry

Autorská celoroční sukně s kapsami, z luxusního černo-černého bavlněného saténu (100%bavlna) s polomatným leskem. Tato sukně je naprosto univerzální, není příliš široká a proto je vhodná i do práce, na procházku městem, cestování, ale velmi dobře bude vypadat i v divadle nebo na večírku. Na podzim a zimu k delšímu chození venku s punčochami doporučuji pod sukni úzkou spodničku, v interiéru vyzkoušeno i bez spodničky. Sukně je skládaná do širšího pásku 6cm (na přání je možný i úzký pásek 3cm), vzadu na zip a 2 knoflíčky + poutka.

Sukně je dostupná také v klasické červené barvě.

Tuto sukni šiji na Vaše míry: k objednávce stačí připsat obvod pasu a požadovanou délku nebo velikost z tabulky níže.

Šiji přímo na Váš pas, boky volné. Měřte se v oblasti pupíku - ne příliš těsně, ne volně, akorát - tak, aby byla sukně pohodlná.

Tento typ sukní vypadá dobře ve všech velikostech, v menších i v těch větších.

Tabulka velikostí pro sukně:  XS pas 68cm, pas 72cm, pas 76cm, pas 80cm, XL pas 84cm, XXL pas 88cm, XXXL pas 92cm - pas měřte v oblasti pupíku - nepříliš na těsno, aby Vám byla sukně pohodlná. Boky jsou volné. Délka sukní je standardní 55cm od pásku dolů, zkrácená 50cm, prodloužená 60cm, extra prodloužená 65cm  nebo delší s příplatkem - na míru dle domluvy.

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
XL
,
M
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
satén
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Monika Horká
Katalogové č.: 7867743
Vloženo: 16.10.2016
Menu
--