Domů Prodané zboží prodejce magaela Svatební brož aneb sponka "láska něžná"

Milé zákaznice a nevestičky,
Magaela si pro vás (a ve spolupráci s vámi) připravila kolekci svatebních doplňků, které jsou určeny pro všechny snící víly a něžné osůbky, které se na svět dívají nejen očima, ale především srdcem. Nechtějí být obyčejné, všední, ale chtějí v svůj svatební den proměnit sen ve skutečnost. Chtějí stát po boku milovaného muže a cítit se neodolatelně žensky, ale přitom velmi něžně. Jsou zhmotněním nejtajnějších nevěstiných tužeb.
V pohledu něžném hodně je lásky, dotek vysuší veškerý bol. Srdce čisté jako křídla anděla a vzduch voní třešňovým květnem. V objetí upřímnost je, ve vráskách lásky hodně, oběť štěstím je a ke štěstí není třeba mnoho. Láska je něžná, láska je trpělivá, láska umí potěšit a spojit se proti zlu světa.
Sponka / brož je vyrobena z textilních květů, lístků, trávy, aranžérských plodů a jiných drobností určených k aranžování. Do poznámky k objednávce prosím uveďte, zda si přejete sponku (krokodýl), nebo brož (zavírací špendlík).

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.7.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7517886
Vloženo: 13.6.2016
Menu
--