Domů Prodané zboží prodejce magaela Svatební set "něžnosti v makovém poli"

Milé zákaznice a nevestičky,
Magaela si pro vás (a ve spolupráci s vámi) připravila kolekci svatebních doplňků, které jsou určeny pro všechny snící víly a něžné osůbky, které se na svět dívají nejen očima, ale především srdcem. Nechtějí být obyčejné, všední, ale chtějí v svůj svatební den proměnit sen ve skutečnost. Chtějí stát po boku milovaného muže a cítit se neodolatelně žensky, ale přitom velmi něžně. Jsou zhmotněním nejtajnějších nevěstiných tužeb.
Makové pole proměnilo se na moře makovic. Z drobounkých hlaviček sype se mák jako vzpomínky na první polibky, co ženou se mi hlavou. Ve vzduchu cítit loučení letních lásek a já se oddávám tvým něžným polibkem. Slunce je ještě na obloze a hřeje tvář. Vzduch voní dozráváním ... i naše láska dozrála. A polibky jsou sladké a výmluvné ...
Set je vyroben ze sušených kvítků, trávy, makovičiek, drátku, floristické pásky, lýka a jiných drobností určených k aranžování.
Set je tvořen:
* Věneček: 675 Kč
* Prstýnek: 270 Kč
* Pírko pro ženicha: 405 Kč
* Tři menší peříčka pro svatebních otců a svědka: 270 Kč/ kus - celkem 816 Kč

Barvy:
Styl:
romantický
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.6.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 8164036
Vloženo: 16.1.2017
Menu
--