Domů Prodané zboží prodejce Metudka Světlonoš citrínový

drátovaný anděl ...

v přední části vypleten  zlomky citrínu. Hlavinka je velká dřevěná kulička,  křidélka dřevěná vyřezávaná

výška anděly 27 cm

úžasná  křidélka z dílny pavelk138. Mají délku 8 cm

Užití citrínu: hojnost, štěstí, proti nočním můrám, léčení, odstraňuje negativní energie
Vlastnosti: náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii.
Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek.
Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry - zejména solar plexus, aktivuje  činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině,  napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost - zejména na kritiku okolí.

drát je ošetřen, přesto doporučuji jen vnitřní prostory.návod na údržbu přiložen

...

metudka

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Metudka
Katalogové č.: 10127367
Vloženo: 2.12.2018
Menu
--