Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Taštička pro piráty a mořské panny

Malá dětská kabelka z velmi pevné bavlněné látky. Vejdou se do ní nejrůznější poklady, malé hračky, kamínky, větvičky, papírky, vstupenky, jízdenky, sladkosti, obaly od sladkostí, penízky, sponky, gumičky, hřeben a zrcátko, šátek, kapesníky...... zkrátka všechno, co vaše ratolest potřebuje mít neustíle při ruce a kapsy už nestačí.

Sešitá z různě vzorovaných látek, zdobená aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity velmi kvalitní barvy na textil Jacquard, tašku lze v případě potřeby prát v pračce.

Velikost 15 x 21 x 3 cm, délka popruhu už hotových tašek je mezi 60 až 85 cm, záleží na tom, jak velké dítě bude taštičku nosit, zda ji chce raději přes rameno křížem, máte-li o délce jasnou představu, možno udělat i s délkou na přání.

Cena je za 1 kus, do objednávky prosím uvádějte, kterou jste si vybrali. Všechny typy skladem k okamžitému odeslání mimo světlejší modré s rybičkou a červeno-bíle s pejskem. Jen ta na fotce první, s medvídkem, je v podkladu z toho širšího červeno-bílého pruhu, úzký už není. Některé i po dvou kusech.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 5257938
Vloženo: 24.6.2014
Menu
--