Domů Prodané zboží prodejce mago Trn/pekáč na kuře nebo kachnu - Klasik Rustikal

Kdo nezkusí, neuvěří... proto radím vyzkoušejte tento opravdu "vychytaný" kameninový, ručně točený pekáček na pečení kuřete nebo kachny z rodinky "Klasik Rustikal".

Příprava je naprosto jednoduchá. Celé kuře opláchneme, osolíme, opepříme (i uvnitř) a zadní částí napíchneme na trn a šup s ním do trouby. Pečeme v na cca 200C asi 1 hodinu (dle velikosti kuřete). Kuře můžeme polévat vypečenou šťávou, která se shromažďuje dole v misce pod trnem, ale není to nutné. Výsledkem je dozlatova upečené šťavnaté masíčno neporušená křupavá kůžička a vynikající šťáva.

Díky trnu uvnitř je pečení rychlejší a kuře se nestačí vysušit :):):))

průměr cca 27 cm

výška cca 14 cm.

Páleno 1250 C.

Pekáč je hodný do myčky (díky dokonalé glazuře se výborně myje) i do šech druhů trub včetně mikrovlné.

Cena je za jeden kus.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
starobylý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.2.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mago
Katalogové č.: 4447062
Vloženo: 1.11.2013
Menu
--