Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Trnkové mýdlo s verbenou a limetkou

Trnkové mýdlo s verbenou a limetkou je vyrobeno metodou zatepla.

Díky svému nabitému složení je vhodné pro posílení vaziv a prevenci celulitidy. Obsahuje totiž bylinky jako jsou květ trnky obecné, komonici lékařskou, verbenu (aloisie trojlistá) a přesličku rolní a přírodní esenciální oleje limeta a ho-sho, které mají právě tyto účinky.  Trnka navíc působí i jako prevence tvorby metličkových varixů.

Do mýdla vyrobeného metodou zatepla je možné na závěr do již vychladlé hmoty přidat aktivní látky. V tomto případě se jedná o kofein, který má příznivé účinky na podkožní tuk a zlepšuje stav celulitidy a o olej z oříšků cedru sibiřského, který zvyšuje elasticitu pokožky.

Mýdlo má spíše nenápadnou bylinnou vůni.

Konzervováno extraktem z grapefruitových jader a přírodním vitamínem E.

Váha: +-100 g, baleno v papíru.

Složení: Olivový olej extra virgin, Olivový olej z pokrutin, BIO Kokosový olej, BIO Palmový tuk z ekologicky kontrolovaného zemědělství, Voda, Hydroxid sodný, Olej z oříšků cedru sibiřského, Kofein, Aloisie trojlistá, Ethanol, Oxid titaničitý, Extrakt z trnky obecné, Extrakt z komonice lékařské, Extrakt z aloisie trojlisté,  Extrakt z přesličky rolní, EO Limeta, EO Ho-sho, Vitamín E Tokoferol, Extrakt z grapefruitových jader, Limonene, Geraniol, Linalool jako přirozená součást esenciálních olejů.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 8006376
Vloženo: 20.11.2016
Menu
--