Domů Prodané zboží prodejce Ray of light "Trnová koruna" - proplétaný měděný prstýnek

"Trnová koruna" - bez trnů - proplétaný měděný prstýnek. Nastavitelný či uzavřený, z upravené nebo surové mědi - velikost je na přání buďto v nějakém rozsahu anebo konkrétní.

Šířka cca 3mm. Velikost - nastavitelný ve Vámi zvoleném rozsahu; je ale možné objednat jej v přesných rozměrech, obzvláště pokud si přejete, aby zakončení k sobě těsně přiléhalo.

Pokud chcete permanentní velikost (uzavřený prstýnek), tedy nikoliv nastavitelný, napište to prosím společně s požadovanou velikostí  ještě před vytvořením objednávky do zprávy - nastavím Vám konkrétní variantu také podle výběru patiny, cena pak bude ještě o 50,-Kč vyšší. Pokud byste chtěli úplně jinou barvu patiny, také napište předem.

V současné době jsou jinak standardně možné 3 druhy patiny a raw (surová) měď (210,-Kč) - tu jistě znáte, ale najdete ji na dalším proplétaném prstýnku v nabídce https://www.fler.cz/zbozi/propletany-medeny-prstynek-8933593:

Světlá patina se na povrchu blíží raw mědi (320,-Kč); vyfocen na ruce.

Střední patina má povrch trochu světlejší než spodní a vnitřní části (350,-Kč); vyfocen samostatně na ostatních fotkách.

Tmavá patina je na všech částech šedočerné barvy (270,-Kč), kterou vidíte na spodní části samostatně vyfoceného prstenu

Vnitřní průměr 18mm (vel. 57, střední patina -  dostupný do 1 dne].

Pro ženy a dívky; unisex.

Poznámka: surová měď získá časem přirozenou patinu. Pokud chcete zachovat stávající ráz kovu, napište to, prosím, do objednávky. Měď má kladný vliv na organismus - obzvláště na oslabený v oblasti krve. Rezonují s ní lidé, u nichž hraje zvýšenou roli planeta Venuše.

Barvy:
Styl:
romantický
,
starobylý
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
měď
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.3.2020
Zboží je dostupné
Detail výrobku
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Ray of light
Katalogové č.: 10870238
Vloženo: 14.9.2019
Počet zobrazení: nově vloženo
Počet udělených: 7x
Menu
--