Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Ubrus "Zelené jmelí"... různé velikosti 60x60

Krásný a tolik oblíbený vánoční motiv je opět v mé nabídce. Po loňské kombinaci len a zlatý dekor jsem letos zvolila něco trošku výraznějsího, lístky z tmavě zelené na přírodním bílem podkladu. I tak dekor neztratil nic ze své jemnosti a křehkosti, což činí z tohoto prostírání opravdu sváteční kousky.

Ubrus je ušitý z jedné vrstvy krásného kanafasu české výroby v přírodní bílé barvě, zdobený textiní aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity nevypratelné barvy Jacquard, které je možné v případě potřeby prát i v pračce na 40. Veškeré informace o údržbě prostírání naleznete zde.

Ušila jsem v rozměru 50x50 a 60x60, na přání mohu udělat i jiný. Velikost prosím vybírejte v nabídce v pravém horním rohu.

Ze stejného materiálu jsem ušila i běhoun.

Za krásné fotky vděčím mé milé fotografce Nikol.

V letošním roce jsou na lístky jmelí použité třošku jiné látky (ty původní došly), pro vaší představu jsem vám je vyfotila, celkově ale dekor působí skoro stejně jako ten původní.

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
Druh:
ubrus - čtverec
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 13752625
Vloženo: 25.10.2021
Menu
--