Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Unisex přívěsek s křišťálem KÁMEN MÍRU /prasem

Přírodní surový odštěpek křišťálu, s nepatrným zelenkavým svitem, je ukončen kovovou spirálovou úchytkou. Křišťálový PRASEM je kámen míru a srdce. Prasem je vzácná odrůda křemene, s matně zeleným zabarvením, původem z Brazílie. Přívěsek může být originální dárek pro ženu, ale i pro muže

Přírodní surový kámen je ozdobený cínovaným závěsem tvarovaným do spirály stoupající vzhůru. Rozměry přívěsku: celá délka je 5,5 cm, šířka samotného kamene je max 1,2 cm. Horní kruhové zakončení má šířku 2 cm. Některé příliš ostré hrany byly ručně zabroušeny jemným diamantovým pilníkem, bez viditelných stop, kámen určitě neškrábe, ani vám nepoškodí oděv. Zadní strana je rovnější a hladká.

Zavěšeno na dvojité černé voskované šňůrce a zakončeno jen posunovacími uzlíky. Celková délka je nastavitelná od 40 do 65 cm. Šňůrky jsou provléknuté ocelovým očkem, které má dostatečnou vůli, můžete si později vyměnit šňůrky za vlastní řetízek, nebo šňůrku z kůže. Na přání a zdarma vám mohu šňůrky zakončit ocelovým zapínáním na klasickou karabinku. Pište do objednávky a uveďte finální obvod v cm.

Zhotoveno ručně, podle vlastního návrhu, z pocínovaných měděných drátků, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem, technikou cínování (měkké pájení). Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. Minerál je do kovové obruby pevně usazen, nevypadne. Přívěsek je velmi lehký.

Kupujete originální autorský výrobek na fotografiích,  v pevné papírové dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

........................................................................

PRASEM – kámen míru a lásky, zajímavosti

Prasem je tmavozelená odrůda křemene. Tvoří převážně tmavozelené, neprůhledné křemenné krystaly, obvykle matného povrchu. Barva je způsobena nejčastěji jemně rozptýlenými šupinkami minerálu chloritu nebo vláken aktinolitu.

Čirá nebo poloprůhledná odrůda prasemu je vzácná. Přírodní křišťál se zelenkavým nádechem je celkem vzácný a nevyskytuje se často.

Pokud se setkáte s pěkným jasně zeleným průhledným křišťálem, jedná se většinou o pálený kámen, nebo je uměle dobarvovaný.

Křišťálový prasem má harmonizační vlastnosti podobné křišťálu. Je to kámen srdce, lásky, míru. Ovlivňuje především naše duševní rozpoložení. Vede nás k trpělivosti a rozvaze. Díky jeho vlivu se naučíme nespěchat, chvíli postát a těšit se z maličkostí v našem nejbližším okolí. Vede nás k vzájemnému odpuštění a usmíření.

Na úrovni fyzické posiluje a zároveň uklidňuje srdce a krevní oběh. Díky jeho chladivým hojivým vlastnostem ho můžeme použít při opaření, popálení, úžehu, úpalu a na podlitiny. Pozitivně ovlivňuje funkci plic, jater, žlučníku a ledvin. Traduje se, že podporuje dobré vidění, ostří zrak.

Vhodný pro znamení Kozoroha

Barvy:
Styl:
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
cín
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 13192875
Vloženo: 3.3.2022
Menu
--