Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Vánek ve skříni / Levandule&Cypřiš&Verbena

Vánek ve skříni ..... levandule, cypřiš, verbena.

3 ks závěsná srdce k provonění šuplíků, skříní, komod, šatníků i menších místností. Srdce jsou vyrobena ze sójového vosku a esenciálních olejů, některá obsahují bylinky. Barveno chlorellou a spirulinou. Srdce má průměr 7 cm a lze ho zavěsit samostatně, po dvou či po třech, podle velikosti prostoru a požadované vůně, které můžete mezi sebou kombinovat. Každé srdce váží +-40 g a obsahuje 2 ml esenciálních olejů. Sójový vosk je dobrý a dlouhodobý nosič vůně. Časem vůně nevyprchává, spíše sílí, jak se esenciální olej prokládá voskem. Pokud vás vůně ve skříni omrzí, můžete ho rozpustit v aromalampě a provonět si tak celý byt.

100% přírodní / 100% vegan

Levandule lékařská (Lavandula officinalis, Lavandula angustifolia)

Levandule je silně aromatický bohatě větvený,vytrvalý polokeř s šedoplstnatými listy a hnědofialovými květy. Levandule lékařská a příbuzný lavandin grosso jsou dva nejtypičtější druhy levandulí, ve velkém pěstovaných ve Francii.

Levandule je jedna z nejčastěji používaných bylin v parfemářském a kosmetickém průmyslu. Levandule je součástí původní receptury na Eau de Cologne, tzv. kolínské vody. Levandule se uplatňuje jako léčivka pro své sedativní účinky a působení na trávící trakt. Její silice má blahodárný uklidňující vliv na nervovou soustavu. Zbavuje nervozity, strachu, úzkostí, uklidňuje před spaním a vyvolává pocit ochrany a bezpečí. Odpuzuje hmyz.

Cypřiš (Cupressus)

Cypřiš je stálezelený jehličnatý aromatický strom. V některých místech Středomoří určují typické tvary cypřišů krajinný ráz, např. cypřiš stálezelený (Cupressus sempervirens) v některých částech Itálie či Francie. Vzrůst stromu je úzce kuželovitý a listy drobné šupinovité. Plodem je malá šiška. Vůně esenciálního oleje je svěží bylinno-dřevitá. 

Verbena citrónová (Aloysia citrodora)

Verbena citrónová, jinak také aloisie trojlistá nebo sporýš aloiska je asi 0,5 m vytrvalý polokeř, který pochází z jižní Ameriky, ale vyskytuje se hojně i ve Středomoří a  v severoafrických zemích.  U nás můžeme nalézt v přírodě příbuzný druh sporýš lékařský (Verbena officinalis), známou léčivku a magickou bylinu. Aloisie se dá v našem pásmu pěstovat jako přenosná hrnková květina.

Verbena citrónová voní silně po citrónech, jak už název sám prozrazuje. Z jejích listů a větévek se destiluje esenciální olej, který patří k těm vzácnějším a dražším. Silice z verbeny působí jako antidepresivum, příznivě ovlivňuje soustředění a ulevuje od bolesti hlavy.


Barvy:
prodejní cena
189 Kč
Prodáno 6.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 12226411
Vloženo: 12.2.2021
Menu
--