Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Vánek ve skříni / Růže&Řebříček&Šalvěj

Vánek ve skříni ..... růže (geranium rose), řebříček, šalvěj.

3 ks závěsná srdce k provonění šuplíků, skříní, komod, šatníků i menších místností. Srdce jsou vyrobena ze sójového vosku a esenciálních olejů, některá obsahují bylinky. Barveno růžovým jílem, chlorellou a spirulinou. Srdce má průměr 7 cm a lze ho zavěsit samostatně, po dvou či po třech, podle velikosti prostoru a požadované vůně, které můžete mezi sebou kombinovat. Každé srdce váží +-40 g a obsahuje 2 ml esenciálních olejů. Sójový vosk je dobrý a dlouhodobý nosič vůně. Časem vůně nevyprchává, spíše sílí, jak se esenciální olej prokládá voskem. Pokud vás vůně ve skříni omrzí, můžete ho rozpustit v aromalampě a provonět si tak celý byt.

100% přírodní / 100% vegan

Geránie Rose (Pelargonium odoratissimum)

Geránie  je druh pelargónie z čeledi kakostokvětých , jejíž krajkově vykrajované listy voní překvapivě květinově po muškátech, ale i růžích, zemitě, ale přitom nasládle. Tato rostlina pochází z jižní Afriky. V současnosti se pěstuje na více místech světa, ale mezi nejvýznamnější výrobce tohoto oleje patří ostrov Réunion, především druhu Geránie bourbon. 

Esenciální olej se vyrábí destilací vodní parou z celých rostlin a je jedním z nejpoužívanějších olejů pro výrobu kosmetiky a parfémů. 

Řebříček obecný (Achilleum millefolium)

Řebříček obecný je vytrvalá bylina a léčivka z našich luhů a hájů a patří do čeledi hvězdnicovitých. Esenciální olej je lehký a svěží, bylinno-květinový a podmanivý. V kosmetice se používá na mastnou a aknózní pleť a do vlasových produktů. V aromaterapii působí silice při migrénách, bolestech hlavy, nespavosti a na rýmu a dýchací obtíže při nemocech z nachlazení.

Šalvěj lékařská (Salvia officinalis)

Šalvěj lékařská je známá léčivka z čeledi hluchavkovitých. Hojně se pěstuje ve Středomoří, především ve Španělsku a jižní Francii. Poslední dobou je stále oblíbenější i u nás, asi z toho důvodu, že umí hravě přezimovat i naše třeskuté mrazy. 

Šalvěj byla odnepaměti kořením a léčivou bylinou. Její vůně je chladivá, ostře bylinná, kafrovitá, nahořklá a pronikavá.  Šalvěj má dezodorační účinky, odpozuje hmyz (stejně jako levandule) a příznivě ovlivňuje psychický stav. 

 

 

Barvy:
prodejní cena
189 Kč
Prodáno 6.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 12282773
Vloženo: 3.3.2021
Menu
--