Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Vánek ve skříni / Vanilka&Skořice&Bergamot

Vánek ve skříni ..... vanilka, skořice, bergamot.

3 ks závěsná srdce k provonění šuplíků, skříní, komod, šatníků i menších místností. Srdce jsou vyrobena ze sójového vosku a esenciálních olejů, některá obsahují bylinky. Barveno pomocí chlorelly, rakytníkového oleje a skořice. Srdce má průměr 7 cm a lze ho zavěsit samostatně, po dvou či po třech, podle velikosti prostoru a požadované vůně, které můžete mezi sebou kombinovat. Každé srdce váží +-40 g a obsahuje 2 ml esenciálních olejů. Sójový vosk je dobrý a dlouhodobý nosič vůně. Časem vůně nevyprchává, spíše sílí, jak se esenciální olej prokládá voskem. Pokud vás vůně ve skříni omrzí, můžete ho rozpustit v aromalampě a provonět si tak celý byt.

100% přírodní / 100% vegan

Vanilka pravá (Vanilla planifolia)

Známá orchidej, Vanilkovník plocholistý, se žlutými květy a voňavými štíhlými lusky, pochází z Madagaskaru, Réunionu a Mexika. Vůně vanilky je sladká a teplá. Jejím hlavním účinkem je, že uvolňuje, harmonizuje, konejší. Je zvláště oblíbená dětmi. Vanilka se využívá hojně v kuchyni, ale i v parfemářském průmyslu, kosmetice a aromaterapii. Dokáže potěšit každou duši při starostech, smutku a depresích. Vanilka přes svoji exotičnost patří i do české kuchyně a obzvláště do té vánoční. 

Skořicovník čínský (Cinnamomum cassia)

Skořicovník čínský, nebo také kassie, blízký příbuzný skořicovníku pravého (Cinnamomum verum). Silice se získává z kůry nebo z listů a voní různě, ale oba typicky po skořici. Vůně je kořenitá, sladká, podmanivá a hřejivá. Skořice je léčivka a v tradiční medicíně se hojně využívá, musí se s ní však velmi opatrně, neboť obsahuje toxický kumarin. Stejně tak i při použití v kuchyni, v kosmetice i aromaterapii.

Bergamot (Citrus aurantium bergamia)

Bergamot je druh citrusu pěstovaný především ve Francii, Španělsku a Itálii. Je to zelenožlutý citrus velikosti citrónu s typicky svraštělou kůrou. Bergamotem je ochucován čaj Earl Grey. Silice se tak jako u všech citrusů lisuje za studena z oplodí. Esenciální olej působí přízivě na dýchání a psychické obtíže. Má osvěžující, revitalizační, povzbudivé účinky na naši mysl.

Barvy:
prodejní cena
189 Kč
Prodáno 5.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 12282795
Vloženo: 3.3.2021
Menu
--