Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Vánek ve skříni / Ylang-ylang&Mandarinka&Anýz

Vánek ve skříni ..... ylang-ylang, mandarinka, anýz.

3 ks závěsná srdce k provonění šuplíků, skříní, komod, šatníků i menších místností. Srdce jsou vyrobena ze sójového vosku a esenciálních olejů, některá obsahují bylinky. Barveno pomocí urucum, rakytníkového oleje a karobu. Srdce má průměr 7 cm a lze ho zavěsit samostatně, po dvou či po třech, podle velikosti prostoru a požadované vůně, které můžete mezi sebou kombinovat. Každé srdce váží +-40 g a obsahuje 2 ml esenciálních olejů. Sójový vosk je dobrý a dlouhodobý nosič vůně. Časem vůně nevyprchává, spíše sílí, jak se esenciální olej prokládá voskem. Pokud vás vůně ve skříni omrzí, můžete ho rozpustit v aromalampě a provonět si tak celý byt.

100% přírodní / 100% vegan

Ylang-ylang (Cananga odorata)

Esenciální olej ylang-ylang se získává destilací vodní parou z nádherných žlutých květů tropického stromu kananga vonná (Cananga odorata). V současné době se kananga pěstuje v Polynésii, Melanésii, Mikronésii a Komorských ostrovech. Jeho vůně je květinová, sladká, exotická, omamná až trpká. Rozveseluje v bezútěšném stavu. Je to přírodní antidepresivum a afrodiziakum.

Mandarinka (Citrus reticulata)

Silice lisovaná z kůry jemného oblíbeného oranžového plodu. Jeho vůně je lehká svěží, sladká, citrusová a v oblibě ji mají především děti. Éterické oleje z citrusů se lisují z oplodí, mandarinková silice uklidňuje a působí při bolesti hlavy. 

Bedrník anýz (Pimpinella anisum)

Bedrník anýz je jednoletka z čeledi miříkovitých. Rostlina má bílé květy ve tvaru typického okolíku a dva druhy listů. Plodem je dvounažka, známé koření anýz, hojně využívaný v kuchyni i léčitelství. Celá rostlina aromaticky voní. 

Anýz se uplatňuje jako pomocný prostředek při špatném trávení a zamezuje křečím v trávicím ústrojí. Jako koření se používá do kompotů, ovocných moučníků, likérů a také je součástí perníkového koření. 

Vůně této jemné silice je sladce kořeněná a má pozitivní účinky na nervovou a dýchací soustavu.

Barvy:
prodejní cena
189 Kč
Prodáno 30.3.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 12282826
Vloženo: 3.3.2021
Menu
--