Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Vánek ve skříni / Ylang-ylang&Mandarinka&Anýz

Vánek ve skříni ..... ylang-ylang, mandarinka, anýz.

3 ks závěsná srdce k provonění šuplíků, skříní, komod, šatníků i menších místností. Srdce jsou vyrobena ze sójového vosku a esenciálních olejů, některá obsahují bylinky. Barveno pomocí oreláníku barvířského a karobu. Srdce má průměr 7 cm a lze ho zavěsit samostatně, po dvou či po třech, podle velikosti prostoru a požadované vůně.  Každé srdce váží +-40 g a obsahuje 2 až 3 ml esenciálních olejů (podle druhu). Sójový vosk je dobrý a dlouhodobý nosič vůně.  Esenciální oleje nejen krásně voní, ale také odpuzují nezvané hmyzí návštěvníky v našich skříních. Pokud se vůně časem vyvoní, můžete voskové srdce rozlámat na kousky a rozpustit ho v aromalampě a provonět si tak celý byt.

Obal je kompostovatelný (krabička, dřevitá vlna) a recyklovatelný (papírová výplň, etiketa). 

Intenzita vůně: Ylang-ylang - silná, Anýz - střední, Mandarinka - jemná

100% přírodní / 100% vegan

Ylang-ylang (Cananga odorata)

Esenciální olej ylang-ylang se získává destilací vodní parou z nádherných žlutých květů tropického stromu kananga vonná. V současné době se kananga pěstuje v Polynésii, Melanésii, Mikronésii a Komorských ostrovech. Jeho vůně je květinová, sladká, exotická, omamná až trpká. Rozveseluje v bezútěšném stavu. Je to přírodní antidepresivum a afrodiziakum.

 

Mandarinka (Citrus reticulata)

Silice lisovaná z kůry jemného oblíbeného oranžového plodu. Jeho vůně je lehká svěží, sladká, citrusová a v oblibě ji mají především děti. Éterické oleje z citrusů se lisují z oplodí, mandarinková silice uklidňuje a působí při bolesti hlavy. 

 

Bedrník anýz (Pimpinella anisum)

Bedrník anýz je jednoletka z čeledi miříkovitých. Rostlina má bílé květy ve tvaru typického okolíku a dva druhy listů. Plodem je dvounažka, známé koření anýz, hojně využívaný v kuchyni i léčitelství. Celá rostlina aromaticky voní. 

Anýz se uplatňuje jako pomocný prostředek při špatném trávení a zamezuje křečím v trávicím ústrojí. Jako koření se používá do kompotů, ovocných moučníků, likérů a také je součástí perníkového koření. 

Vůně této jemné silice je sladce kořeněná a má pozitivní účinky na nervovou a dýchací soustavu.

Barvy:
prodejní cena
219 Kč
Prodáno 18.11.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 12282826
Vloženo: 3.3.2021
Menu
--