Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Vánek ve skříni / Závěsné srdce Borovice

Vánek ve skříni .... borovice.

Závěsné srdce k provonění šuplíků, skříní, komod, šatníků i menších místností (záleží na intenzitě jednotlivé silice). Srdce jsou vyrobena ze sójového vosku a esenciálních olejů, některá obsahují bylinky. Srdíčka jsou barvena přírodně pomocí bylinných prášků, semínek nebo olejů.

Srdce má průměr 7 cm, váží +-40 g a obsahuje 2,5 ml esenciálních olejů. Esenciální oleje krásně přírodně voní a navíc působí odpudivě na nejrůznějších hmyzí návštěvníky v našich skříních. Až se vám srdíčko vyvoní, můžete ho nalámat na kousky, rozpustit v aromalampě a provonět si tak celý byt.

Balení: Srdíčko je zabaleno zcela ekologicky v souladu s moderními požadavky na udržitelnost a ochranu životního prostředí. Jedná se o speciální dřevitý průhledný papírový sáček, který navíc "téměř" neproniknutelně brání aroma v sáčku. Sáček je recyklovatelný a kompostovatelný.

Intenzita vůně: jemná (ze stupnice "jemná/střední/výrazná")

100% přírodní / 100% vegan

Borovice lesní (Pinus sylvestris)

Borovice lesní je náš druhý nejrozšířenější jehličnan. V minulých dobách existovala spousta lázní, jejichž hlavní specialitou byly koupele z borovicového jehličí. Borový esenciální voní typicky po borovém jehličí, je pryskyřičný, chladivý.

Barvy:
prodejní cena
79 Kč
Prodáno 10.11.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 13276830
Vloženo: 9.4.2022
Menu
--