Domů Prodané zboží prodejce magaela věneček "barvy podzimu" (oranžovo-žlutohnědý)

Dílnička Magaely Vám milé zákaznice přináší novou kolekci podzimních doplňků s názvem "barvy podzimu" inspirovanou pestrou paletou barev podzimní přírody as ní neodmyslitelně souvisejícím sběrem plodů a jejich vůní.

Celá kolekce je hravá a svěží, plná barev a podzimního sluníčka, voňavá a nadýchaná atmosférou podzimu, vhodná do každého počasí, pro mladou ale i zralou dámu, do společnosti, nebo jen tak do práce, pro speciální příležitost, nebo jen tak pro radost.

Kolekce je "bohužel" limitována nakolik nasbírání materiálu na její tvorbu si vyžádalo nemalé úsilí a čas a proto věřím, že o to větší radost udělá budoucím majitelkám ... které neodolají a nechají se inspirovat jejím kouzlem.

Jako další kousek z kolekce "barvy podzimu" Vám představuji věneček laděn v barvách oranžová, žluto-hnědá, červená, lososová, bordó, smetanová, zelená a hnědá, ve kterém dílnička Magaely nechala vyniknout půvab kombinace oranžové až žluto-hnědé jiřiny s lososove-oranžovými mini pivoňky a lesními šipkami a bobulky na podkladě podzimní přírody, který příjemně oživí Váš outfit během podzimních dnů.

Věnováno všem křehkým stvořením milujícím tematiku víl a jiných mystických stvoření.
 
Vyroben z textilních kvítků, mini plodů určených k aranžování, ozdobných kočiček, drátku, floristické pásky a jiných drobností na aranžování.
 
Velikost je vhodná i pro menší slečny.

foto: Sylvia Duhackova photography

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 5628777
Vloženo: 22.10.2014
Menu
--