Domů Prodané zboží prodejce magaela Věneček "pastelová něha"
Dílnička Magaely Vám milé zákaznice přináší kolekci podzimních doplňků s názvem "barvy podzimu" inspirovanou pestrou paletou barev podzimní přírody as ní neodmyslitelně souvisejícím sběrem plodů a jejich vůní.
Celá kolekce je hravá a svěží, plná barev a podzimního sluníčka, voňavá a nadýchaná atmosférou podzimu, vhodná do každého počasí, pro mladou ale i zralou dámu, do společnosti, nebo jen tak do práce, pro speciální příležitost, nebo jen tak pro radost.
Věneček "pastelová něha" vás možná překvapí svou barvenou kombinací. Je symfonií něžné růžové, vznešené zlato-meruňkové a líbivý mentolové. Je velmi hravý, pojašený, snový, ale i romantický a velmi něžný. Nese se v duchu slov "ačkoli máme blízko k ženě, pořád jsme dívky, věčné dívky ..." Tak, milé žienky, nechte promluvit dívku ve vás a rozzařte svým kouzlem okolí ... s tímto věnečkem se vám to, pevně věřím, podaří ...
Věneček je vyroben z textilních květin, halúzok, ozdobných jahňad, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.
Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.2.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 5952441
Vloženo: 24.1.2015
Menu
--