Domů Prodané zboží prodejce Otisk MM Víkendový kurz řezbářství Praha -7.2. - 9.2.2020

Srdečně Vás zvu na skupinové, víkendové kurzy řezbářství v naší dílně v Nuslích u Ostrčilova náměstí, Praha 2.

Kurz jsou určené pro začátečníky i pokročilé. Dílna je kompletně vybavena pracovními ponky a profesionálními řezbářskými dláty, kvalitním lipovým a dalším řezbářsky vhodným dřevem různých druhů a veškerým dalším potřebným vybavením, které Vám bude k dispozici.

Kurz začínají v pátek od 16,00-20,00h, pokračují v sobotu od 9,00 - 18,00 a v neděli od od 9,00 - 16,00h. (Celková délka kurzu je 20hod)

Intenzivní víkendový kurz je určený především pro dospělé a zahrnuje v kostce vše potřebné k tomu, aby po jeho absolvování mohl každý z účastníků sám na získané řezbářské zkušenosti navázat, ať je naprostým začátečníkem nebo již zkušenějším řezbářem.

Na kurzech si povíme vše potřebné o používání řezbářských nástrojů, o vhodných druzích dřeva pro řezbáře a jejich přípravě a uskladnění, o broušení dlát, o různých technikách opracování a rovněž o povrchových úpravách, atd.

Hlavní náplní kurzu je ale přímá osobní řezbářská pracovní  činnost s odborným vedením.

Na našich kurzech je možné stihnout zrealizovat jednu větší propracovanější věc ( např. figurální soška, zvířecí figurka, hlava, ornamentální řezba, loutka, náročnější reliéf, atd) a nebo lze stihnout více drobných jednodužších prací, kde lze vyzkoušet více řezbářských technik (např. miska, lžička, píšťalka, drobná soška, šperk, reliéf, perníková forma, atd.)

Tvořit je možné po konzultaci dle vlastního uvážení tématicky volně a nebo Vám ráda poskytnu různé předlohy, postupy a či modely a množství odborné řezbářské literatury.

S odborným vedením kurzů mám letité zkušenosti (více jak 25 let) a ráda poskytnu odkaz na reference a pozitivní reakce absolventů, zakládám si na profesionálním ale zároveň i  přátelském přístupu.

Pokud by jste kurzem rádi někoho blízkého obdarovali, máme k dispozici připravený krásný dárkový poukaz. Zaslaní elektronicky zdarma.

Budu se těšit na setkání v naší dílně.

Vaše lektorka kurzu MgA. Magdalena Mézlová

prodejní cena
3600 Kč
Prodáno 17.12.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Otisk MM
Katalogové č.: 4158174
Vloženo: 12.8.2013
Menu
--