Domů Prodané zboží prodejce Valkyrie ? Viking - pánský energy náramek hematit, obsidián

Tento pánský náramek v stříbrno-černých barvách je vyroben z 8mm korálků hematitu a snowflake obsidiánu (s bílými flíčky). Navlečen na dvojité pružence v délce 20cm. 

Hematit je zajímavý kámen, jeho název pochází z řeckého haimatos, tedy krvavý. Získal své jméno podle toho, že když jej mechanicky poškodíme kámen tmavě červeně krvácí. Celkově je spjat s krví a používá se při chudokrevnosti. Používá se k věštění nebo k ochraně před špatnými vlivy. Celkově tento kámen dokáže posílit vůli, sponntánost, optimismus a životní odvahu. Zejména při přibývajícím Měsící odstraňuje poruchy spánku.  

Obsidián je silným ochraným kamenem. Dodává víru ve vlastní síly a schopnosti. Pomáhá oprostit se od vnějších vlivů, může prolomit všechny blokády, aktivuje logické myšlení. Tento kámen je vhodný mít při sobě při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Posiluje zažívací orgány, detoxikace organismu, snižuje bolest při artritidě a potížích s klouby

Pro více informací o léčivých kamenech, jak je používat a jak se o ně starat, mrkněte na můj článek v blogu Drahé Kameny pro Zdraví. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Materiál:
bižuterní kov
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.3.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Valkyrie
Katalogové č.: 9174544
Vloženo: 7.1.2018
Menu
--