Domů Prodané zboží prodejce jena Violet Dream. Luxusní šála.

Pro ženu, která ocení vysokou kvalitu materiálu i originální provedení této autoské šály. Paleta barev: podklad - různé valéry jemně fialkové barvy, doplňkově šedá, bílé a různobarevné drobné kvítky. Šála je zhotovena z velmi luxusního přírodního hedvábí - krepdešínu 10, ručně zaobroubena. Krepdešín 10 (crépe de chine) je mnohem silnější a odolnější než pongé 5, velice příjemný na dotek, neklouže a nepoletuje, krásně splývá. Rozměry 150 x 40 cm. Použila jsem profesionální barviva. Ta při procesu napařování pronikají do struktury vlákna, přičemž zachovávají jeho hebkost a perleťový lesk.Dodám s autorskou visačkou, certifikátem pravosti a návodem na ošetřování v českém, anglickém,  německém a ruském jazyce. Na vyžádání ve španělštině.
Pokud máte šátek jako dárek, dárkovou krabičku můžete objednat zde nebo zde. Vánoční dárkovou krabičku můžete objednat zde.(V objednávce uveďte číslo zvolené krabičky).

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál - textil:
hedvábí
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: jena
Katalogové č.: 10072866
Vloženo: 15.11.2018
Menu
--