Domů Prodané zboží prodejce Skočena Vybroušený styl

Obal na notýsek nejen pro příznivce geocachingu.

Probírám se hromadou papírů na stole. Kresbičky, poznámky, šifry, příběhy, číslice a písmenka. Po třetí přehazuju papíry z jedné strany na druhou. Otvírám postupně všechny šuplíky. Prohledávám šanony. Odsunuju stůl ode zdi a nakukuju do vzniklé škvíry. Ty správná čísla, ale stále ne a ne najít. Ach jo. Otvírám listing a opětovně se pouštím do luštění.

Možná jste už také obdobnou situaci zažili. Aby se neopakovala nabízím Vám zde obal na notýsek v kterém zůstanou tajná čísla a kódy bezpečně uchovány. Rozměry obalu jsou na výšku 17,5 cm a na délku 24,5 cm. Vnitřní prostor je ale asi o 2 cm menší. Velikost obalu je uzpůsobena deníčku rozměrů A6. Aby se případně vložené poznámečky na papírkách neztratily lze obal uzavřít na knoflík. Na přední straně je našitá kapsa velikosti 10,5 cm na 7 cm. Cena obalu je bez notýsku.

Pokud máte zájem o jiný motiv, jiný rozměr, jinou kapsičku či jinou barevnou kombinace směle pište, pokusím se Vám vyhovět.

Barvy:
Velikost:
A6
Styl:
sportovní
,
pro volný čas
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.1.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Skočena
Katalogové č.: 5771130
Vloženo: 24.11.2014
Menu
--