Domů Prodané zboží prodejce Atelier Stribra Workshops Základy práce s Art Clay Silver

Pokud váháte s dárkem, tohle může být jedna z variant pro kreativního člověka! Připravím poukaz se jménem podle Vašich představ.

Půldenní kurz (cca 3-4 hodiny) práce s modelovacím stříbrem.

Jedná se "vstupní", tedy seznamovací kurz, kde lektorka ukáže jednotlivé druhy materiálu, techniky práce s nimi a vytvoříte si jeden vlastní šperk. Při prvních pokusem není ideální zkoušet prsten nebo usazovat kameny. Jde o základní zvládnutí technologie. Je proto možné modelovat, otiskovat, rýt... Teprve po zvládnutí základů je možné se pouštět do náročnějších projektů.

Modelovací stříbro je úžasný materiál. Dovolí nám skoro všechno. Můžeme vyvářet dokonalé repliky, modelovat v prostoru, hrát si s dutými tvary... Je to materiál, který je poměrně snadno zpracovatelný. Pokud víte, jak na to. Není třeba se obávat, s hotovým šperkem odejde úplně každý. Tedy i ti, kdo pochybují o svých výtvarných zkušenostech. Prostě jde o to to zkusit a nemít zbytečné obavy. 

Pracujeme tak dlouho, dokud nedokončíte rozpracovaný projekt.

S modelovacím stříbrem máme jediný problém. Vyvolává závislost...

Cena je za kurz bez stříbra ACS. Součástí je zapůjčení veškerého vybavení, Ag očka, komponenty, stužky, háčky, korálky, nýtky... Na místě je i občerstvení. S sebou tedy nemusíte nosit vůbec nic.

Na místě hradíte modelovací stříbro podle reálně spotřebovaného materiálu. Jeden gram vychází na 54,- CZK.

Termíny - dle dohody podle termínů vypsaných kurzů.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.8.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Atelier Stribra Workshops
Katalogové č.: 9297144
Vloženo: 14.2.2018
Menu
--