Domů Prodané zboží prodejce re-ce-se záložní padák velký a příliš levný,černý s kočkou

Mohl bych napsat, že je to exkluzivní tác z nové moderní modelové řady černých táců (nejlépe s anglickým názvem) s použitím speciální tabulové barvy, sloužící pro psaní vzkazů. A dát si na něj hezkou přirážku k ceně. 

Ale pravda je taková, že jde o experiment mé ženy sloužící pro upoutání pozornosti kolemchodících na jednom veletrhu. Byl to neprodejní "exponát", ale co teď s ním, že. Je černý, a kdo by si na tác psal vzkazy, které by pod nádobím nešly přečíst a musel by je pak pracně mazat. Takže jej nabízím za 300 Kč a pokud se neprodá, použiju ten trik s moderní modelovou řadou a napálím jej za 600, to zabere vždycky. 

Není přelakovaný, kdybyste náhodou na něj ty vzkazy psát chtěli. Ale možná jej přelakuji, aby šel lépe udržovat, ale to neslibuji. 

Rozměr: délka 40 x šířka 30 x výška (no záleží, co na něj naložíte)

Návod k padáku: Vyskočíte, zatáhnete za šňůrku, nic, zatáhnete za druhou, zase nic, zjistíte, že vás škrtí kapuca, zatáhnete tedy za správnou šňůrku, opět nic, napodlehnete panice, zatáhnete za poslední šňůrku, nic, podlehnete panice, rozloučíte se s životem, představíte si pohřeb, v duchu vidíte šťastnou tchýni, vzpomenete si na rakvičku se šlehačkou, nevzdáte to, začnete se učit létat, nic moc, vzpomenete si na nejšikovnějšího chlapa na světě a jeho speciální padák, co máte v kabelce, vytáhnete padák, pevně jej uchopíte za madla, zvednete ruce s padákem nad hlavu, vítězoslavně se usmějete, zemřete.

Upozornění:
- padák se může v detailech lišit, ale rychlost dopadu na zem bude stejná

K padáku si můžete za 4 Kč přikoupit dárkovou samolepku s nezbytnými údaji o výrobku:

K výrobku si můžete za 4 Kč přikoupit speciální dárkovou samolepku s nezbytnými údaji o výrobku, kterou si můžete nalepit na vaše dárkové balení nebo ji můžu sám nalepit na celofánový obal výrobku, který chcete darovat. 

Barvy:
Styl:
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.11.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: re-ce-se
Katalogové č.: 10041789
Vloženo: 6.11.2018
Menu
--