Domů Prodané zboží prodejce Milli Janatková Západ slunce, Tepantar, Indie - repr. akvarelu A4

Akvarel malovaný během tvůrčí cesty po Indii v listopadu 2018. Malováno za západu slunce v Tepantaru v Západním Bengálsku.

Horké slunce, vděčnost za trochu čerstvého vzduchu, čisté vody, ovoce utrženého ze stromu, úsměv místních lidí a přijetí odlišné kultury.

Tisk akvarelu na kvalitní papírový podklad ve velikosti A4 či větší, dle domluvy.

POZOR! Při koupi nad 200,- Kč Vám jako dárek ZDARMA zašlu mp3 jedné z mých písní, při které se krásně relaxuje. Také v případě KOUPI mé tvorby s cenou nad 200kč PŘISPĚJETE ČÁSTKOU 100kč na 1 hodinu asistenční služby Kubovi Neubertovi, který se pohybuje na vozíku. Koupí zboží NAD 500KČ VĚNUJEME SPOLEČNĚ KUBOVI NA ASISTENCI CELOU POLOVINU Z PRODEJE! Asistence člověku s postižením poskytuje například možnost ráno vstát a zrealizovat osobní hygienu, užívat osobní aktivity, pracovat, svobodně se pohybovat po městě... TATO PROMĚNOVĚ - ASISTENČNÍ KAMPAŇ POTRVÁ AŽ DO ODVOLÁNÍ! Film "Můj život s asistencí" o životě Kuby měl velmi úspěšnou premiéru 10.12.2015 v kině Světozor v Praze. Film je možné shlédnout zdarma na youtube. Nechte se inspirovat...

Signováno (podepsané autorkou), datováno, limitovaný náklad bez možnosti dotisku!K dodání bez pasparty.

Je možnost domluvit jednoduchou paspartu nebo rám ve stříbrné či černé barvě s doplatkem dle domluvy.

DĚKUJI VÁM ZA RESPEKTOVÁNÍ MÉ PRÁCE A AUTORSKÝCH ZÁKONŮ A NÁPADŮ.. 

Licence Creative Commons

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.1.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Milli Janatková
Katalogové č.: 10136337
Vloženo: 4.12.2018
Menu
--