Domů Prodané zboží prodejce atelier terej závěs Ester-proužek s bílou

Nabízím Vám závěs z drobného proužku, střídají se 2 nitě indigové a 2 nitě bílé. Najdete ho pouze u mne. V útku bílá. Látka je velmi jemná, z lněného vlákna, které rostlo ve Francii. Nechte si poslat vzorek!

Doporučené praní pro tuto lněnou látku je 40°C

Uvedená cena je za závěs 200 cm o šířce 160 cm.

Látka se dá kombinovat se vzorem https://www.fler.cz/zbozi/lnena-latka-ester-nepravidelne-pepitko-sire-160-11627262

Tkaniny s mými vzory jsou vyráběny v malých sériích. Jejich cena odpovídá jejich kvalitě, trvanlivosti a exkluzivitě. Materiál, dlouhé lněné vlákno rostlo na normandských poldrech ve Francii. Mezi významné vlastnosti, pro které se vrací do našich bytů a šatníků  je schopost pohlcovat vlhkost, dobré propouštění vzduchu, odolnost vůči prachu, plísním i pylům, ochrana před UV zářením, dlouhá životnost, přitom recyklovatelnost, nealergické působení na člověka, antibakteriálnost. Fakt, že se nemusí tak často prát, Vám cenu bohatě vrátí. Další informace o lnu: https://www.fler.cz/atelier-terej#len

Možná chcete zakoupit jiné množství, než celé metry. Fler neumožňuje zadávat centimetry, ale já Vám mohu vyhovět tímto způsobem: Objednejte  celé metry ve vlastním vzoru a doplňte produktem "objednání po 10cm". Do komentáře připište, že se to vztahuje k předchozí objednávce. Látku dostanete samozřejmě v kuse.

Eva Jandíková

Styl:
elegantní
Materiál - textil:
len
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.4.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: atelier terej
Katalogové č.: 11753447
Vloženo: 14.9.2020
Menu
--