Domů Zboží Od Šperky Jana

Achát kámen lásky a onyx v extravagantním náramku

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené189 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šperky Jana

Katalogové č.: 12111501
Zobrazení: 56x
Vloženo: 5.1.2021
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Akce poštovné pouhých 38,- Kč při zaslání Balíkovnou na adresu, které platí do 31.5.2024. Chcete jiné náušnicové háčky? Vyměním jak tvar, tak materiál.

Válečky z ohnivého achátu o velikosti 32x22 mm a fasetovaný černý onyx 5 mm v extravagantním náramku na kvalitním silikonovém návleku.

Náramek je nepřehlédnutelný, vypadá luxusně, je vhodný pro slavnostní příležitosti, ale i např. do práce.... Achát je úžasně vybarvený oranžovo-žlutý.

Možno kombinovat s dalšími šperky z achátu: https://www.fler.cz/shop/sperky-jana?ucat=504627

a z onyxu: Šperky Jana / Onyx (fler.cz)

Užití: odvaha, síla, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Metafyzické vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Znamení Zvěrokruhu: Rak, Štír, Ryby 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte lékaře! Vezměte, prosím, na vědomí, že neexistují žádné minerály, které by měly fyzický účinek proti nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňuji, že všechny uvedené údaje u mých nabídek, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech minerálů, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů v lidovém léčitelství. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.

Menu
--