Domů Zboží Od znojmačka

Afrodité.. ( růženín) -SLEVA

299 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od znojmačka

Katalogové č.: 3755405
Zobrazení: 110x
Vloženo: 8.4.2013
Počet srdcí: 99x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den, z ČASOVÝCH DŮVODŮ netvořím ŠPERKY NA PŘÁNÍ (ani z Vašich kamenů ani z mých)- nevím, kdy mi vyjde čas se k tvoření dostat a je to pro mě stresující a tvorba tak není přirozená, veselá a s láskou- jak by měla být..děkuji za pochopení. :-)

ZLEVNĚNO Z 333,- NA 299 KČ..

Šperk vytvořen technikou letování, (pájení)..

Mám ráda nějaký smysl- i ve věcech, které jsou tvořeny s láskou, ale přesto jsou vlastně materiální.. mám ráda slovní hrátky, příběhy a dokonce ještě i pohádky :-)  .. proto malá "povídačka" k tomuto prstenu a o tom, čím je s ní spojen..

starořecky- Afrodité, česky Afrodita, latinský ekvivalent v římské mytologii - Venuše..  toť vše-  starověká bohyně lásky a krásy z řecké mytologie.. jedna z nejmocnějších bohyň -díky svým kouzlům a kráse, jíž neodolali ani lidé,  ani bohové.. jaký kámen by lépe vyjadřoval kouzlo, krásu a lásku než RŮŽENÍN-  kámen lásky, který je- ( a to mi k tomuto kameni  dává další smysl)-  pod nadvládou planety Venuše :-)

________________________________________________________

prsten s větším,  surovým kusem růženínu- ( kámen má rozměry cca 2,7 x 2 cm v nejširším místě), je krásně průhledný a barvu velmi lehce světlerůžovou.

Velikost prstenu je UNIVERZÁLNÍ, má roztahovací obroučku, ale spíš než na velmi útlé prsty je vhodný na prsty "normální", nebo i trochu silnější. Prsten vypadá dobře i s kamenem směrem vzhůru, tak i jako kapka směrem dolů- ( viz. 2 doplňková fota)- obojí vypadá dobře..

Cín je samozřejmě bezolovnatý, plastická struktura podtržena černou patinou v prohluních, struktura je dobře zabroušená, prsten nezatrhává ani nemá ostrá místa.

_________________________________________________________

RŮŽENÍN: kámen lásky a srdce.. probouzí pocit něžnosti, mírnosti, přátelství.. pomáhá nesmělým milencům projevit ukrývané pocity a otvírá srdci a smyslům vše krásné.. oživuje inspiraci a fantazii, podporuje tvořivost. Při cestě hledání nás provází jako strážný anděl a ochraňuje od špatností a hrubostí. Hojí a zaceluje staré citové rány,  pomáhá klidnému spánku..

POZNÁMKA : .. mimo těchto duchovních a emočních účinků  jsou jako téměř u každého polodrahokamu  uváděny i LÉČIVÉ účinky..  ale.. kdo se o to zajímá, měl by si nejdřív uvědomit sám, zda věřit či nevěřit a případně si o tom tématu na konkrétní kámen informace sám najít.. mně se totiž příčí používat zdravotní trable jako "zaklínadlo" jako DŮVOD  ke koupi mého šperku s kamenem.. takže výčtu chorob a nemocí na co účinkuje tenhle a támhleten kámen se odemne tady nedočkáte..  jsem   založením člověk, který se nerad nechá do něčeho "vmanipulovávat" a tím pádem to nečiním ani ostatním..   je to u mě podobné jako s vírou v Boha..  můžu o sobě říct, že jsem věřící, ale kostely a  faráře  k tomu prostě  nepotřebuji.. věřím  já sama a osobně.. hříchy činím, ale pro odpustky si nechodím, největší poučení a  následný spravedlivý "trest"  je pro mě moje svědomí :-)  .. moje svědomí mi proto tady  nedovolí podsouvání léčebných účinků kamenů jako spásu pro Vás.. ale jinak se  k tomu stavím jako politik-  nepotvrzuji, ale ani nevyvracím, že kameny jisté léčebné účinky nemohou mít.. často  nejvíce pomůže právě  ta víra-  ve schopnosti něčeho nebo někoho, protože jak známo- víra ( ať už v cokoliv)-  je na duši a tím pádem i na tělo přeci lék sám o sobě :-)

já osobně si při nákupu oblíbím podobné  materiální věci taky nejdřív tím, co mi oči přitahuje a až poté se mi stává, že to přitahuje i mé srdce.. ( ..musím na to pořád myslet, před spaním, po probuzení- zkrátka- ... JEŠTĚ pořád   se umím zamilovat a přitom nejsem nevěrná !!!  :-)))))

Menu
--