Domů Zboží Od almabe

Andělíček strážníček - chryzokol, říční perla

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 12136361
Zobrazení: 97x
Vloženo: 15.1.2021
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Andělíček má  tělíčko z chryzokolu a hlavičku z říční perly velikosti 1 cm. Malá říční perlička je též v patě šperku. 

Andělíček měří   7,5 cm na výšku a 5 cm na šířku v rozpětí křídel.

Šperk byl řezán, broušen, patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem.

Je zavěšen na kvalitní černé kulaté kůži, délky 43 cm +  prodlužovací řetízek, zapínání je na karabinku.

Chryzokol připomíná svým vzhledem planetu Zemi. Má zelenomodrou barvu, která vzniká propojením malachitu s azuritem a tyrkysem s výraznou strukturou. Chryzokol je kamenem, který symbolizuje zemi v její harmonii a čistotě. Ukazuje nám to, že přírodní zákony jsou nejmocnější zákony na světě a život na zemi se podle nich řídí již celá tisíciletí. 

Chryzokol je klidný a pohodový kámen. Pomáhá při meditaci a komunikaci. Vyhání negativní energie všeho druhu, což vám pomůže reagovat na neustále se měnící situace s klidem, vyrovnaností a zásobami vnitřních sil. Má blahodárný účinek na vztahy, které se jeho zásluhou stávají stabilními a pevnými jako skála. Působí blahodárně na domov jako celek i na vztahy mezi jednotlivými lidmi. Tiší emoce, poskytuje sílu rozvážnosti, pozvedává moudrost, přitahuje lásku a upevňuje vztahy, hojí bolesti srdce a zvyšuje schopnost milovat. Přináší do našeho života harmonii a klid.

Perly: Od dávných dob slouží jako amulety, chránící před nehodami, neštěstím a pohromami. Byly považovány za nejženštější a nejkouzelnější ze všech drahokamů a jako jediné jsou vytvořeny ze živého organismu. Perly vyzařují určitou vroucnost a teplo, které se nenajde u jiných drahokamů. Sladkovodní perly jsou symbolem moci a moudrosti, přinášejí sílu lásky, peníze, ochranu a štěstí. Posilují naši vůli, pomáhají nám zbavit se všech závislostí.

Menu
--