Domů Zboží Od almabe

Andělíčku, můj strážníčku - křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 4490891
Zobrazení: 76x
Vloženo: 11.11.2013
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk byl vytvořen z  krásného křišťálu, velikosti 5 x 1,5 x 1,5 cm. Celý šperk měří 7,5 cm na výšku a  7,5 cm na šířku, měřeno v nejširších místech. Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na černé kulaté kůži 3 mm  v délce 45 cm +  prodlužovací řetízek.

Křišťál: Je  univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Prosvětluje naše pocity, myšlenky a představy. Zosobňuje aspekt čistoty ve všech rovinách a formách. Podporuje jasné vnímání, sebepoznání a smysl pro duchovno i realitu. Působí jako katalyzátor, který v nás urychluje výměnu energií.

    Menu
    --