Domů Zboží Od Sněženka

Andělský ledový náhrdelník

589 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna150 Kč
Česká pošta - psaní doporučené260 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Sněženka

Katalogové č.: 12275304
Zobrazení: 163x
Vloženo: 28.2.2021
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pohádky neodmyslitelně patřily k mému dětství, Andersonova Sněhová královna v něm však měla díky mé mamince výsadní postavení. Maminka mi tento poutavý příběh načetla na magnetofonový pásek, aby mi v době nemoci, když si musela na chvíli odskočit do práce, nebylo smutno. A tak jsem, zachumlaná pod peřinou s hrníčkem voňavého bylinkového čaje, dokola poslouchala příběh o velkém přátelství Kaje a Gerdy, o střípku v oku, Gerdině putování, loupežnickém děvčátku a především o velké lásce, která přemohla kouzlo zlé sněhové královny.

Nárdelník je inspirovaný touto pohádkou. Představuje svět sněhové královny, ledové rampouchy však zároveň tvoří andělská křídla, jež symbolizují Gerdinu obětavou lásku.

Základem wire-wrappingového náhrdelníku je křišťálový hrot odrátovaný nerezovými dráty, použila jsem i kvalitní řetízek z chirurgické oceli a drobné broušené křišťálové korálky. Některé dráty jsou rozklepané, jiné jsou ponechané kulaté.

Náhrdelník je vhodný pro běžné nošení i slavnostnější příležitosti, dokážu si ho představit i jako svatební šperk.

Použité nerezové dráty sice nemají tak jasnou bílou barvu jako stříbro, jejich výhodou je však to, že nemění svou barvu ani vlastnosti, šperky z nich jsou vzhledově stále stejné (podléhají jen běžnému ušpinění). Náhrdelník se krásně leskne.

Rozměry středové drátované části: cca 12,5 x 3 cm. Měřen vždy maximální možný rozměr.

Obvod náhrdelníku: cca 52 cm. Po domluvě mohu upravit.

Menu
--