Domů Zboží Od Střelkyně

Andělští bráškové

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Střelkyně

Katalogové č.: 7974030
Zobrazení: 45x
Vloženo: 13.11.2016
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, nově konečně nabízím i dopravu Zásilkovnou. Protože ale ne vše je možno takto posílat (nelze křehké nebo zboží v celkové ceně vyšší než 5.000,- Kč), je nutno se v těchto případech domlouvat přímo u objednávky. Přeji všem hezký den.

Nebo spíš sestřičky ?

Že dva jsou víc než jeden, to víme všichni, dokonce i ti, co matiku zrovna moc nemuseli. A tak ten velký hlídá toho malého, aby se někam neztratil, znáte přece mrňata... A ten malý zas dává pozor na toho velkého, však víte, co dospěláci někdy dokážou...
A oba společně jsou správná dvojka a až prolezou všechna zahradní zákoutí, načechrají si sukýnky a určitě dokážou pohlídat i nějakého lidského nezbedníka. Vím to, protože mi to slíbili, když jsem jim z drátků kroutila parádu na sukničky...

Vitráž tiffany, vyrobeno podle vlastního návrhu.  Vlásky i originální zdobení je ručně vyráběno z postříbřeného drátku. Na oba použito vždy stejné barevné i čiré sklo s texturou.

Rozměr velkého brášky je cca 13 x 17 cm + oblouk na zavěšení, mrňousek má cca 5,5 x 7,5 cm a bílá dárková krabička s průhledem je v ceně.

Samostatně neprodejní, patří přece k sobě...   A barvu si můžete sami zvolit nejenom podle těchto fotek.

Tihle "žůžoví jsou o fous dražší, za to může cena růžového skla.

Menu
--