Domů Zboží Od dobrá trefa

andílek z nábojnice, dalmatin, rudrakša

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od dobrá trefa

Katalogové č.: 13075376
Zobrazení: 29x
Vloženo: 15.1.2022
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do 30. dubna sleva 15 % na všechny vaky!

Darujte štěstí, darujte andílka! Bezvadný dárek i pro muže. Do nového bytu. Na pracovní stůl. Talisman. Ozdoba na zavěšení. Vánoční ozdoba. Celoroční dekorace. Miniatura na poličku.

Upcyklovaný anděl z mosazné nábojnice, minerálu a vzácného dřeva.

Lze zavěsit i postavit.


Výška 4 cm (plus kroužek na zavěšení). Nábojnice dlouhá 20 mm o průměru 10 mm.

Materiál: mosazná nábojnice, bižuterní kov, minerál, vzácné dřevo. Nakupuju komponenty výhradně od kvalitních a solidních českých dodavatelů.

Dalmatin jaspis je ochranný kámen, který umí tišit lásky bol. Mírní prý ukvapenost, neuváženost a učí rozvážnosti a trpělivosti. Pomáhá nám dokonale poznat sami sebe. Pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění záměrů a podporuje rychlé uvažování a představivost. Zdroj informací: Korálky, s. r. o.

Rudrakša jsou semena plody posvátného stromu Elaeocarpus granitus (česky mastnoplod), který roste od úpatí Himálají, v Nepálu a Indii až po jihovýchodní Asii. Často bývají označovány jako oči Pána Šivy. Tyto plody v sobě nesou duchovní a léčivé účinky. Věří se, že vás ochrání před vším negativním. Projasňují náš život a zlepšují naší intuici. Plody rudrakši posilují duševní odolnost a zlepšují koncentraci. Pomáhají nám vyrovnat se starostmi každodenního života, zmírňují stres, zklidňují mysl a dodávají nám energii překonávat překážky na cestě za úspěchem. Zdroj informací: Milujeme kameny, Wikipedie.

 

Cena za jeden kus.

Údržba: Nábojnice časem chytne patinu, pokud vám to vadí, stačí vyleštit měkkým hadříkem, nebo přetřít utěrkou či vatičkou na leštění kovů.

V nabídce mám spoustu andílků.

Jak upcykluji: Nábojnice sbírám na střelnicích nebo nakupuju legálně od střelců. Každou z nich ručně vyčistím kartáčkem, vyperu v pračce, vysuším v troubě na 100 stupňů Celsia, čímž se nábojnice i zdesinfikují.

Menu
--