Domů Zboží Od nauši

aqua

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od nauši

Katalogové č.: 11283528
Zobrazení: 154x
Vloženo: 1.3.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Souprava šperků na uši a na pupík z rondelek akvamarínu a chirurgické oceli.

Náušnice - délka je cca 2 cm. Kamínky mají v průměru 8 mm. Průvlek uchem má 1,2 mm. Zapínání je na kuličky se závitem (jako dárek obdržíte k náušnicím 2 náhradní kuličky).
Piercing - délka je cca 1,5 cm, šperk lze využít i jako 3 náušnice na ucho.

AKVAMARÍN
Je kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.
Zajišťuje dobré zdraví, mírní bolesti zubů a dásní, léčí bolesti v krku, sennou rýmu, funguje proti krátkozrakosti i dalekozrakosti. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu, působí dobře i na svalovou hmotu. Upravuje funkci střev, žláz, léčí nemoci horních dýchacích cest, poruchy řeči. Příznivě působí na srdce a plíce, mírní astma a kašel, uvolňuje napětí šíje.
Čistíme přes noc v misce s vodou (příp. s mořskou solí) a nabíjíme na křišťálu při měsíčním světle (nebo na denním světle mimo sluneční paprsky, akvamaríny na slunci blednou).

Menu
--