Domů Zboží Od PARROT

AUSTRALIAN ABORIGINAL BAG *** PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 10041107
Zobrazení: 147x
Vloženo: 6.11.2018
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

* Nová originální kabelka ABORIGINAL BAG - jediný kus. Je vyrobena z origální textilní, ručně malované látky.Cena odpovídá podle ceny dovezené originální látky. 

* Dovoz přímo z Austrálie. Hlavním atributem výroby původního aboriginálního umění je, že obrazce nejsou klasicky malované, ale tvořeny tečkováním. Je to technika, kterou místní, půodní obyvatelé malují všechny obrazce.  

Kolekce AUSTRALIAN ABORINAL ART  ** Aboriginal Bag

*** pouze jediný kus ***** velikost M ***

* Technický popis: Kabelka je ušitá ze základní originální látky.

* Zadní díl je hladký stejná látka. Všechny díly jsou celoplošně  podlepeny vysocegramážním vlizelínem, pro větší pevnost a držení stejného tvaru. Odšité spodní rožky pro tvar 3D. 

* Podšívka 100% BA/ Pad, uvnitř opravdu velká kapsa zavíraná na kostěný zip, plus menší kapsa na mobil nebo doklady.

* Zapínání je zapuštěné - našité na koženkový nosič - uzavírání na kvalitní zip české výroby WICO Děčín, ukončený textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky.

* Ušisko je 100 % POP, šíře 5 cm, a to záměrně, aby ušisko neřezalo do ramene. Našité přes niklové průchodky a regulátor délky. Délka až 129cm tzv. cross body.

* Další kabelky velmi podobného střihu PARROT - ELEVATION BAG naleznete zde:

* Rozměry: prostorná kabelka - formát A4 = NE. Výška přední 30 cm, boční výška 35, šíře horní 29 cm, šíře spodní 29 cm, hloubka cca 8 cm, délka ucha nastavitelná 60 až 130 cm - nastavitelná délka. Možno nosit jak přes rameno tak křížem - tzv. cross body.

* Údržba: praní pouze v ruce, vlažná voda, sušit volně na vzduchu, opatrně žehlit. Lepší bude ale čistírna, kvůli ruční malbě. Kabelka je lehoučká, ale snese větší zátěž.... knihy, notebook..atd

Made by PARROT since 1989 

Moje hodnocení naleznete zde: https://www.fler.cz/hodnoceni?uid=89538

Zajímavost:

Menu
--