Domů Zboží Od Kadheeja

Baa Baa Black Sheep - pracovní sešit pro děti 2-8

109 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kadheeja

Katalogové č.: 5472862
Zobrazení: 185x
Vloženo: 7.9.2014
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Baa Baa Balck Sheep - Hrajeme si anglicky s písničkou, je moje autorská učebnice pro děti od 2-8 let, kterou letos vydalo MEGABOOKS a kterou jezdím představovat na metodické semináře pro učitele angličtiny pod záštinou Oxford bookshop.

Děti mají možnost spolu s černou ovečnou a jejími kamarádkami z barevného ovčího stádečka řešit mnoho úloh a úkolů v pracovním sešitě, vyrobit si ovečky i loutky na divadlo, vyzkoušet si grafomotorická cvičení, procvičit si matematické a předmatematické dovednosti a mnoho jiného.

Pracovní sešit je barevný, A4 v kroužkové vazbě a je v něm 25 pracovních listů pro děti. Text a notový zápis písně je na přebalu. Píseň jako taková je v mnoha verzích volně na internetu a karaoke verze na stránkách vydavatele.

Hlavním výstupej je samozřejmě to, že se pomocí známé AJ písně a úkolů naučí klíčovou slovní zásobu písně a 11 barev v angličtině.

Díky metodice pro rodiče a učitele (samostatně prodávaná) si společně zahrajete spousty her a aktivit, které mají kromě zábavy vždy vysokou pedagogickou hodnodu a motivují děti k práci v anglickém jazyce.

Obrovksou přednost celé serie vidím ve velkém množství didaktických pomůcek pro děti, které jsem vyvinula při práci s dětmi v MŠ a ZŠ a mezi kterými si vybere určitě každý.

Již roky se snažím rodiče/učitele a děti motivovat k vytvoření pozitivního vztahu k angličtině. Myslím, že začít angličtinu pomocí oveček z písničky, je správný krok.

Věřím, že se Vám budou líbit. Pokud vše dobře půjde, vyjdou v této serie ještě minimálně další tři anglické písničky.

    Menu
    --