Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

barevná manšestrová taška, prostorná BigBag

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce168 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 7756608
Zobrazení: 1350x
Vloženo: 12.9.2016
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
image
image
image
image
image
image
image
image
kód:KA9183MAMIX

Velká barevná kabelka BigBag je vyrobena z různě velkých a barevných dílů manšestru. Jedná se o zbytky z výroby a odstřižky, které by jinak skončily v koši. Na celém PD je velká dělená kapsa, jedna polovina se zapíná na patkou s knoflíky. Celá je zdobená aplikací s listy. Zadní strana je hladká, pouze sešívaná.

Nosí se na buď do kříže na pošťáka nebo volně na rameni. Základ kabelky je čtverec, ve spodní části kabelky jsou odšité rožky. Zapíná se na bílý kostěný zip. Obsah tašky je velký, vleze se zde velmi mnoho věcí, takže s ní můžete vyrazit na dovolenou, na pláž, na plavání, nebo kroužky s dětmi, velký nákup apod.

Kabelka má jedno odnímatelné ucho (jeho délka je jen lehce regulovatelná, na 2 knoflíky) v rozměrech: délka i s poutky 68cm, šířka 9,5cm, takže se nebude zařezávat do ramene + 2 ucha do ruky nebo na rameno, každé v rozměrech š.2cm/d.42cm. Taška je podšitá směsovkou s kapsami, kraje kapes jsou zpevněné a z rubu zpevněné (podšité) další látkou.

Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Po sešití dílů je proprána, aby se vytvořil pěkný celkový dojem. Taška je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených, mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru.

Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). Pro efekt plné tašky foceno napěchované novinami, na postavě 180cm.

rozměry: šířka 54cm, boční délka 43cm + dno 38/15cm

materiál: manšestr + podšívka

praní: 40°C, pračka

Menu
--