Domů Zboží Od ErmaBe

BASIC zástěra len - REZERVACE

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ErmaBe

Katalogové č.: 8236977
Zobrazení: 158x
Vloženo: 6.2.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, opět přijímám objednávky na vystavené nebo již prodané modely dle Vašeho přání ( ve vel. 36 - 42 ) z materiálů Atelieru Terej. Doba dodání je cca 3 týdny. V případě Vašeho zájmu mne prosím nejdříve kontaktujte vnitřní poštou pro bližší informace. Moc Vám děkuji, že jste tady a přeji Vám pevné zdraví a aspoň malou radost každý den... Radka

Materiál: 100% len české výroby, úprava předepráním a změkčením.
V této režné ( natur ) podobě snad nejlépe vyniká krása přírodního lnu - přírodní barevnost, hrubá struktura, výrazná plátnová vazba, pevnost, ale díky tzv. oděvní úpravě je materiál nádherně měkký a splývavý, velmi příjemný na dotek.

BASIC je klasická velká zástěra s náprsníkem a vázačkami v pase, zde prezentovaná jako dámská, ale stejně vhodná i pro muže.

Velká kapsa symetricky umístěná pod pasem je svisle středem prošitá a tím rozdělená na dvě kapsy, na náprsníku jedna velká obdélníková kapsa otevřená zprava, shora odšitá úzká kapsička.

Kvalitní krejčovské zpracování výrobku, začištění krajů pomocí kosmých proužků, horní kraj předšitý širokou podsádkou, kapsy v rubu zajištěny proti vytržení.
údržba: výrobek je po ušití praný, proto ta pomačkanost. Žehlit nemusíte, stačí mokrý protřepat, urovnat a nechat volně uschnout.

Výrobce doporučuje praní do 40°C, při vyšších teplotách se může výrobek trochu srážet. Prát raději v gelu, nebělit.

    Menu
    --