Domů Zboží Od Efkoart

Betonstone 1kg

375 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Efkoart

Katalogové č.: 10116893
Zobrazení: 82x
Vloženo: 28.11.2018
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zboží je vyřizováno nejpozději do 14-ti dnů po zaplacení na náš účet. Pokud není zboží na skladě budete informováni. Jednotné poštovné je 99 Kč při jakémkoliv množství. Při objednávce nad 1600 Kč se poštovné ani balné neúčtuje.

Betonstone je určen k výrobě tenkostěnných dílů. Například broží, talířů, reliéfů, lišt imitujících kámen, rámů, dlaždic nebo popisných čísel domů apod. Jedná se o vyjímečnou betonovou směs obsahující fosfát a polymery, takže můžete vytvářet i tenkostěnné objekty.

Poměr:  1 díl akrylové emulze a 4 díly betonového prášku (1: 4)
Oba materiály se okamžitě spojí . Po smíchání je  materiál dobře tekutý, proto může být použit k odlévání ve formách ze silikonu, latexu, plastu a dalších. 
Vnitřní barvení:  smíchejte akrylátovou disperzi  s vybranými barevných pigmenty v prášku (obj.č.71511.) a poté přidejte betonový prášek.
Rozsah použití: kliky, dlaždice, ozdobné panely, podstavce, květinové nádoby, mísy, šachy a další postavy. Je velmi vhodný pro výrobu tenkých odlitků, např. mozaikových kamenů, fotorámečků, plaket, přívěsků, broží, lišt atd.
Opracování odlitku: pokud budete chtít odlitek opracovat do konečné podoby (odstranění ostrých hran, broušení a pod.) tak musí proběhnout okamžitě po vyjmutí z formy, protože s přibývajícím časem je mechanické či další opracování  téměř nemožná. 

Odolnost:  odlitky jsou odolné proti povětrnostním podmínkám a můžou tak být vystaveny v exteriérech. Pokud odlitek budete chtít povrchově barvit tak je potřeba tyto barvy fixovat našimi laky nebo studenou glazurou. 
Obsah balení:
Betonový prášek  800 g  (1600ml v odlitkové směsi)
Akrylátová emulze 200 g (400 ml v odlitkové směsi)
Kombinovaný kelímek 500 ml

    Menu
    --