Domů Zboží Od Daminky

CANDYLALA - howlite, avanturín, tyrkys

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Daminky

Katalogové č.: 9947909
Zobrazení: 261x
Vloženo: 10.10.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

• CANDYLALA • snoubí jemně sladké neutrální tóny matnělých minerálů - howlite, růžový avanturín a tyrkys.

Tento náramek chrání tělo i mysl před škodlivými vlivy působících z okolí.

Velikost korálků: 8 mm
Navlečen na elastickém vláknu

Vnitřní obvod náramku - cca. 17,5 cm (lze upravit dle přání)

Náramek odesíláme uložený v ručně šitém dárkovém pytlíčku ze 100% BIO bavlny. Dárkové balení je zahrnuto v ceně náramku.

***

Howlite

Howlit se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Howlit napomáhá spojení s duchovními dimenzemi. Učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Náramek z howlitu dokáže pohltit váš vlastní vztek společně s jakoukoli zlostí vrženou proti vám kýmkoli jiným. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy.

Léčebné využití: Howlit přináší úlevu při nespavosti. Udržuje rovnováhu vápníku v těle. Přispívá k dobrému stavu zubů, kostí a měkkých tkání.

*

Avanturín

Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu.
V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci.

Léčebné využití: Avanturín příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií.

*

Tyrkys

Tyrkys je nejúčinnější léčivý krystal. Přináší zotavení ducha i pohodu těla. Jedná se o ochranný kámen používaný odnepaměti na amulety. Údajně dokáže změnit i barvu, aby svého majitele varoval před nebezpečím nevěry.

Je očistný kámen. Rozptyluje negativní energii. Ladí fyzické tělo na duchovní vibrace. Podle tradičních názorů spojuje tyrkys zemi s oblohou a přivádí k sobě mužskou a ženskou energii. Jedná se o citlivý a vnímavý kámen.

Menu
--