Domů Zboží Od magaela

Čelenka "s úsměvem"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 7155277
Zobrazení: 149x
Vloženo: 20.2.2016
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé moje,

sníh ještě přikrývá zemi, zvířata spí zimním spánkem. Ještě kde zde poletuje malá vločka. No v chladném vzduchu cítit teplý vánek. Vánoček, téměř nenápadný. Slunce hřeje stále tepleji a místy taje bílou peřinu. A tam, na tom malém kousku země, zaleskne se tráva, bělají se hlávky sněženek. Ten teplý vánek je vůně přicházejícího jara. I novou kolekci tak trochu pohladil.

Tráva se zelená, pryskyřníky se lesknou v záři slunce. Vše je svěží a má chuť žít ... babičce po dvoře začali cupitat kuřátka. Sněženky mamince už odkvetly, ale co chvíle jí budou děti nosit narcisy a tulipány. Vzduchem voní láska a příchuť květnových polibků. Jen s úsměvem můžeš projíždět krajinou, jen s úsměvem můžeš sledovat probouzející se život. Jarní vánek nutí tě k úsměvu.
Čelenka je vyrobena z textilních kytiček, lístků, trávy, ozdobných bahniatok a jiných drobností určených k aranžování. Je pohodlná, netlačí.

Menu
--