Domů Zboží Od Šperky Jana

Černý pruhovaný achát - harmonické náušnice

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené189 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šperky Jana

Katalogové č.: 14486820
Zobrazení: 24x
Vloženo: 30.1.2024
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Poštovné jen 38,- Kč při přepravě Balíkovnou na adresu. Akce platí pouze pro objednávky zaplacené do 30.4.2024

Černohnědý pruhovaný achát s nádhernou kresbou, proti světlu částečně průsvitný, ve tvaru kapky zavěšené pod kuličkou černého achátu na zavíracích postříbřených háčcích. Velikost kapek 18x12 mm, achátová kulička má 6 mm.

Délka náušnic 4,5 cm.

Každý kámen je svým zbarvením originál.

Náušnice jsou elegantní, vhodné pro každou příležitost a můžete je kombinovat s dalšími šperky z achátuhttps://www.fler.cz/shop/sperky-jana?ucat=504627

Černý pruhovaný achát známý také jako "Black and White", je černý achát s výraznými pruhy bílými, šedými a hnědými. Je kamenem uzemnění a harmonizuje základní, tj. kořenovou čakru. Používá se pro sebeovládání, zvýšení odolnosti, síly a pro potlačení úzkosti.
Achát se tradičně používá pro zlepšení mentálních funkcí, podporu soustředění, vnímání a analytických schopností. Je prospěšný pro odhalení skrytých možností, zvyšuje sebedůvěru, umožňuje sebepřijetí a pomáhá překonat hořkost tlumením hněvu, zvýšením lásky a odvahy začít znovu. Proto je vhodný k rychlejšímu překonání jakýchkoli traumat.
Podporuje smysl pro realitu a pragmatické myšlení. V případě, že má pravidelné vzory, je vhodný pro uklidnění, navození harmonie a s nepravidelnými vzory se hodí spíš pro celkovou stimulaci a rozhodování.
Achát stabilizuje auru, eliminuje a přeměňuje negativní energii. Jeho očistný účinek je silný na všech úrovních, tedy fyzické, psychické i duchovní.

Jelikož to vyžadují české zákony, mám povinnost upozornit kupující:

Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňuji, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje v mém obchůdku, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty. ?

Menu
--