Domů Zboží Od KdoToKdySlyšel

Česnek

42 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od KdoToKdySlyšel

Katalogové č.: 6434712
Zobrazení: 163x
Vloženo: 26.6.2015
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Není v našich silách zde na Fleru držet skladové zásoby aktuální a doplňovat novinky. Máme vlastní kamenný i online provoz. Líbí-li se Vám některá z látek, napište, třeba ji ještě mít budeme... S láskou a radostí Jana

Nejvíc lokální látky, které vám český trh umí nabídnout. Anna Šebestová vystudovala textilní design v Birminghamu. Tvoří na volné noze pod svojí značkou annanemone

Eklektický výběr z jejích nedávných kolekcí jsme v Kdotokdyslyšel nechaly natisknout na bavlněný satén. Přišlo nám to jako dobrý nápad - ten kontrast vzorů a luxusní tkaniny. Slimáci na zlatavé, pásovci na losově růžové a nebesky modré. Česnek na krásné jemné mentolové... Červené krvinky s poruchou krvetvorby a královský chřest. annanemone nás hodně baví!

A k čemupak je vhodný satén? Parádní látka na oděvní tvorbu. Nebo třeba luxusní polštářek, chcete-li.

____________________________________________________

Cena za 10 centimetrů látky v šířce 140 cm. Množství látky v metráži zadávejte jako násobky deseti (2 = 20cm látky v plné šíři atd.). .

Nejste si jistí barvou či materiálem a raději byste nejdřív vzorek? Žádný problém, vzorky zasílám ve velikosti 15x15 cm jako obyčejné psaní.

Menu
--