Domů Zboží Od INTRO

Cestovní didaktická kostka V TRÁVĚ

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od INTRO

Katalogové č.: 13536612
Zobrazení: 47x
Vloženo: 11.9.2022
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorská didaktická kostka hravou formou rozvíjí jemnou dětskou motoriku. A díky drobným rozměrům je ideální pomůckou na cesty, k lékaři nebo všude tam, kde potřebujete zabavit své dítko.

Stojím v trávě a slyším jemné syčení, to se had vydal na cestu za potravou a velmi opatrně se proplétá mezi stébly trávy (provázky), můžeš mu pomoci najít cestu. Jakmile hada zpozorovali mravenci, začali rychle přenášet svá vajíčka (korálky) do bezpečí svého mraveniště. I jim smíš být nápomocen a při tom spočítej všechna vajíčka. Na veškeré mravenčí hemžení se z výšky dívá motýl, slyšíš, jak při letu šustí křídly? (uvnitř folie) A když jej polétávání unaví, usedne na nejbližší květ, připevni ho pomocí patentky. Kousek dál tu kvete leknín (knoflík) na hladině rybníka, odepni list pod leknínem. Sem tam vykoukne z vody i rybka. Jakmile se nadechne, schovej ji zase do kapsy. Rybí schovávačku pozoruje ze svého hnízda na břehu kačena, která právě sedí na vajíčkách, odepni suchý zip a nech kačenu chvilku plavat po vodě, mezitím můžeš spočítat, kolik káčátek se jí vylíhne.

Kostka je ušita z bavlněných pláten a kepru, občas v kombinaci s elastanem, vyplněna molitanovou kostkou, drobnosti vycpány termolínem či dutým vláknem. Dále použity bavlněné a polyesterové provázky, suchý zip, knoflík, patentka, korálky. Detaily ručně malovány barvami na textil.

Rozměry: samotná kostka cca 11,5 x 11,5 x 11,5 cm (+ přečnívající aplikace)

Údržba:

  • šetrné ruční praní
  • důkladné sušení (aby dobře vyschnul molitan uvnitř)
  • nežehlit
  • nebělit
  • chemicky nečistit
  • nesušit v bubnové sušičce

Upozornění: Výrobek obsahuje drobné části (knoflík, korálky, patentka), proto doporučuji pro ,,všeochutnávající" děti dohled rodičů.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

Menu
--