Domů Zboží Od Škrabinoha

Cestovní organizér aneb Obal na doklady - střední

275 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Škrabinoha

Katalogové č.: 3013661
Zobrazení: 2x
Vloženo: 5.9.2012
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vykulenci vyrážejí na prázdniny - pojeďte s nimi!;)

Taky si myslíte, že není nad to, mít všechny podstatné dokumenty pěkně na jednom místě? Že ztracený pas je největší noční můra každé dovolené? Že už to koženkové polorozpadlé pouzdro na doklady, co vám koupila babička za maturitu, nutně potřebujete vyměnit? Že není od věci mít vždycky po ruce zápisník se seznamem na nákup? Nebo prostě máte jen rádi originální a vtipné doplňky?

Ať tak nebo onak, jste tu správně!

Ušila jsem organizér, který rozhodně nevyužijete jen o prázdninách. 19 cm na výšku a 13 cm na šířku je rozměr ve složeném stavu, takže nezabere zbytečně moc místa. Zvenku vás bude navíc neustále vykuleně pozorovat parta roztodivné zvěře na tyrkysovém podkladu.

Po otevření vás čeká barevně sladěný prostor široký 26 centimetrů a 6 kapsiček - jedna větší (18 x 8 cm), velikostně tak akorát na pas, malý zápisníček, balíček stravenek, účtenek a podobných veledůležitých dokumentů. Na každé z nich jsou ještě našité čtyři menší kapsičky (široké 8.5 cm), které můžete využít třeba na platební karty.

Nechybí ani kaspička, do které snadno zasunete malý notýsek velikosti A6 (můj je nelinkovaný a přibalím vám ho jako dárek;) a sousedící kapsička tak akorát na tužku.

Aby se nic podstaného nepoztrácelo, je obal uzavíratelný pomocí malé klopy a magnetického zapínání. Navíc jsem ho vyztužila, aby dobře držel tvar a netahali jste tak z tašky zmačkané cosi;)

Líbila by se vám jiná velikost, nebo barevná kombinace? Pak mrkněte přímo sem! A pokud ani tam nenajdete to, co hledáte, neváhejte a napište mi - určitě se nějak domluvíme!

Menu
--