Domů Zboží Od Atelier pod Lampou

Circles

244 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier pod Lampou

Katalogové č.: 8301718
Zobrazení: 17x
Vloženo: 26.2.2017
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vzhledem k nemoci ,omezené pohyblivosti a občasnému pobytu v nemocnici ,se může stát ,že bude objednávka přijata nebo odeslána později .Moc se omlouvám za komplikace - vše bude vyřízeno co nejrychleji to půjde .

Náušnice z korálku chryzokolu a pocínované mědi v černé patině.Zavěšeno na ocelové antialergení háčky,

Kov povrchově ošetřen.

 Chryzokol je kamenem klidu, dává majiteli sílu a rozvážnost, tiší emoce. Přitahuje lásku a dává moudrost, učí toleranci, má schopnost vztahy upevnit. Hojí bolesti z oblasti lásky, na úrovni čakry srdeční učí více milovat, očišťuje a chrání před negativní energií. Je kamenem, pomáhajícím při meditacích, napomáhá ke zlepšení komunikace. Přeměňuje destruktivní citové naprogramování v úplný opak. Pokud ho majitel drží v ruce, dokáže zahnat strach a iluze.
Chryzokol pomáhá léčit problémy zažívacího traktu, vředy, problémy s kostmi, s artritidou, se svalovou křečí, má chladivý vliv a užívá se proto i na popáleniny. Slouží jako prevence proti infekcím, napomáhá posílit metabolismus i štítnou žlázu, pomáhá při ženských problémech, napomáhá očistit ledviny, játra i plíce od toxických látek.

Menu
--