Domů Zboží Od ErmaBe

DESSA tunika len - Rays smetanová

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ErmaBe

Katalogové č.: 14261263
Zobrazení: 836x
Vloženo: 6.10.2023
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, opět přijímám objednávky na vystavené nebo již prodané modely dle Vašeho přání ( ve vel. 36 - 42 ) z materiálů Atelieru Terej. Doba dodání je cca 3 týdny. V případě Vašeho zájmu mne prosím nejdříve kontaktujte vnitřní poštou pro bližší informace. Moc Vám děkuji, že jste tady a přeji Vám pevné zdraví a aspoň malou radost každý den... Radka

Pro lepší kvalitu zobrazení prosím rozklikněte fotografie do plné velikosti.

Tento střih  lze ušít na Vaše přání ve velikostech 36 - 42 také z dalších barev v jemné kvalitě z materiálů  Atelieru Terej.

Materiál: 100% len české výroby, z atelieru  textilní výtvarnice Evy Jandíkové - na Fleru Atelier Terej - vznikl jako součást kolekce autorské metráže v limitovaném množství. Má oděvní úpravu, je měkký, jemný, předepraný, gramáž 160gr/m2. Neprosvítá.

Barevnost :  jemné proužky ve smetanovém a režném odstínu  zpestřují nepravidelné linky v hořčicové, modré a magentě. Unikátní vzor, jediný na světě ....

Přichází čas vrstvení a kombinování a toto je ideální celoroční kousek. Tunika se kamarádí se svetry a se saky, hodí se k úzkým kalhotám, kulotkám, k džínům i k sukním.

Tvar je stejný jako u oblíbených šatů RUTH.

Hladký živůtek má malé přinechané kimonové rukávky, spodní část tuniky je nad pasem lehce zřasená, délka pod boky. Výstřih tak akorát.

Kvalitní krejčovské zpracování, začištění kosmými proužky, vnitřní švy overlock, konečky nití ručně zapošívám.

Ihned k odeslání :

1 ks ve vel. 38 ( menší M) - pro obvod hrudníku  88 - 91  cm

Rozměry naplocho : přes prsa do průramků 2 x 50,5 cm, v místě řasení  2 x 45 cm, boky bez omezení, dolní šířka  2 x 74 cm, délka od ramen dolů 77 cm

 

Foto na postavě vel. 38 a výšky 168cm, další tuniky tady a tady

Údržba: jemné praní v ruce ve 3O st., nejlépe potom vysušit ve froté ručníku a nechat volně uschnout. Živůtek lze trošku "přelíznout" z rubu napařovačkou, část pod řasením naopak prosím mokrou pomačkáním zvrapovat ...Prát  v neagresivním gelu, nebělit, nesušit v sušičce.

Návrh látky :  Atelier Terej, Eva Jandíková
Návrh a realizace oděvu : ErmaBe

Menu
--