Domů Zboží Od Phoenix Amber

Dětský jantarový náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Phoenix Amber

Katalogové č.: 13381331
Zobrazení: 46x
Vloženo: 7.6.2022
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pokud u nás v jedné objednávce nakoupíte výrobky v hodnotě 1800 Kč a víc, budete mít dopravu ZDARMA.

Jantaru se odjakživa přisuzují blahodárné účinky na zdraví. Je to i docela logické. Vždyť jantar je zkamenělá pryskyřice pravěkých stromů, a pryskyřice vždy fungovala a funguje jako léčivá míza. Chrání strom před škůdci a při poškození kůry stromu v daném místě okamžitě vytváří ochrannou vrstvu.
O blahodárném působení jantaru se zmiňuje již Plinius Starší a Hippokrates. Kolem 3 až 8 % z hmotnosti baltského jantaru tvoří kyselina jantarová. Kromě toho je jantar elektronegativní, proto když se dostane do kontaktu s tělem, ionizuje ho a upravuje rovnováhu elektrolytů. Má také antibakteriální a antiseptické účinky. Jantarová tinktura posiluje obranyschopnost těla, pomáhá zmírnit příznaky nachlazení, horečky i bolest svalů a kloubů. V tradiční čínské medicíně se jantar přidával do některých odvarů na zklidnění. No a naši nejmenší, kojenci a batolata nosí jantarové náhrdelníky nebo náramky, aby jim pomáhaly mírnit bolest a snižovat otok při růstu zoubků. 

Náhrdelník je z přírodního baltského jantaru mléčného typu. Je navlečený na pevné šňůrce a za každým korálkem je z bezpečnostních důvodů udělaný uzel. Zakončení je ze šroubovacího plastového uzávěru. 

Materiál: přírodní baltský jantar
Délka náhrdelníku: 34 cm
Váha: 5,4 g 

Barvy na fotografiích se mohou mírně lišit od skutečných barev v závislosti na nastavení obrazovky. 

Menu
--