Domů Zboží Od INTRO

Didaktická VĚŽ S PRINCEZNOU

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od INTRO

Katalogové č.: 7699849
Zobrazení: 993x
Vloženo: 23.8.2016
Počet srdcí: 133x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Didaktická věž s princeznou, jež hravou formou rozvíjí jemnou dětskou motoriku a kterou lze díky popruhu také nosit jako kabelku (do princeznina budoáru se vejde ještě pár drobností).

Můj příběh začíná jako pohádka: V jedné hradní věži porostlé růžemi spí princezna. Neusnula na 100 let a není zakletá, jenom v té věži bydlí a čeká na kamarádku, se kterou by mohla trávit hezké chvilky. Až budeš stát u vrátek a dostaneš pozvání vstoupit dále, odepni zdrhovadlem dno věže a suchý zip mezi růžovými keři. Ocitneš se v komnatě malé princezny, pravděpodobně bude vykukovat za závěsy své postele a pěkně se na tebe usměje. Popřej jí dobré ráno, odhrň závěsy, zavaž je na mašličku a ustel postel. Princezna bude ještě v noční košilce, doveď ji ke skříni (otevírání na knoflík) a pomož jí obléknout si šaty. Pak by se mohla nasnídat (i princeznám po dlouhé noci totiž kručí v bříšku), posaď ji na židličku (zachycení pomocí gumy) a připrav čaj a něco na zub (hrneček a miska na suchý zip). Po snídani by jste mohly nakrmit ptáčka v kleci a na malé zahrádce natrhat čerstvé květiny do vázy (jsou připevněné na patentky)... a pak už máte celý den pro sebe, můžeš ji pozvat na návštěvu do svého království...

Věž je ušita převážně z bavlněných pláten a kepru, vystužena sakonem a termolínem. Princezna vyplněna dutým vláknem, doplněna o polyesterové provázky, noční košilka z madeiry, detaily malovány textilní barvou. Nábytek tvořen bavlněnou tkanicí, suchým zipem, gumou, textiliemi, strojově paličkovanou krajkou, saténovou mašlí a knoflíky. Textilní vylisované květiny na věži jsou přišité, na zahrádce a ve vázičce opatřeny patentkou.

Rozměry: výška věže: 28 cm, průměr 15 cm, rozložená komnata: 28 x 48 cm, princezna: 10,5 cm (bez korunky), délka popruhu cca 50 cm

Údržba: doporučuji ruční praní a žehlit na nízkou teplotu

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Výrobek obsahuje drobné části (knoflík, květiny na patentkách atd.), proto doporučuji pro ,,všeochutnávající" děti dohled rodičů.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

Menu
--