Domů Zboží Od anděl hojnosti

Dobro, pravda a láska

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od anděl hojnosti

Katalogové č.: 13001365
Zobrazení: 83x
Vloženo: 4.12.2021
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Každý z mých náramků patří mezi luxusní zboží a ani tento unikátní náramek se jménem: "Dobro, pravda a láska", není výjimkou. Náramek je vhodný pro dny všední i sváteční, podle toho jaká se vám naskytne příležitost.

Tento jedinečný dámský náramek tvoří 19 kuliček tanzanitu a jedna kovová zdobená kulička. Kuličky z přírodního drahého kamene jsou o velikosti 10,4 mm. Každá z kuliček je krásná, velká a originální. Zdobená kulička je velká 10,7mm x 9,2 mm a je z bižuterního kovu.

Náramek je navléknut dvakrát na silikonové gumičce a svou velikostí odpovídá dámskému zápěstí o obvodu 16,0 cm - 19,8 cm.

Přiložené fotografie, jsou jen obrázky a ani zdaleka nemohou vystihnout ten skvělý pocit, jaký budete mít, až jej konečně navléknete na své zápěstí. Protože náramek je ve skutečnosti stokrát hezčí, než na snímcích.

.

Tanzanit:

Tanzanit je modrá až fialová drahokamová odrůda zeleného zoisitu. Jediné jeho známé naleziště je v oblasti Gerevi Hills v Tanzánii. Byl objeven teprve v roce 1967. Tanzanit nám pomáhá nalézt vnitřní poslání a posiluje nás ve víře a vytrvalosti uskutečnit svá předsevzetí. Dává nám poznat, že nic nás nemůže v naší „cestě“ zviklat či porazit, kráčíme-li po ní v lásce a v přesvědčení, že veškeré naše úsilí slouží výlučně pravdě a dobru. Tanzanit omlazuje a ostří naši mysl a smysly, učí nás nehledět na všechno v zažitých vzorech, nýbrž vidět, slyšet a cítit každou věc, každou událost, jako „poprvé“. Stále znovu a znovu se dobírat podstaty, neboť pravda věcí a jevů je uvnitř a nikoli na povrchu. Forma a obsah nemusí být vždy v souladu. Mohou být a často i jsou protikladné a to je právě ten podstatný rozpor, který nás tak často klame. Tanzanit ostří i funkci smyslových orgánů, oslabených buď vlivem stáří, nebo vyčerpáním.  

.

Několik rad, aby vám náramek dělal radost po dlouhý čas:

* Před spaním bych navrhovala náramek sundávat.

* Šetrné zacházení prodlouží jeho životnost.

* Podle míry nošení se budou časem silikonové gumičky opotřebovávat, proto je občas zkontrolujte a zavčas je vyměňte za nové.

Menu
--